Thursday, August 21, 2014

Belog dah berabok..he!

Hohoho..dah berkurun dah xbukak belog ni..1st time create blog ni xsilap 2009..now dah 2014..dari anak dara sampai dah kawen n dah jadik mak budak dah...time flies so fastttt..how i wish i could turn back time..wowowo


Bila bace balek post yg lame2 kt dlm blog ni aku rase nk tergelak, termuntah, geli geliman pon ade..hahaha..SEBAB?terase betape xmatangnye post2 aku yang ntah bukan2 merepek meraban..maluuuuu..haha..terselah sungguh ketidakmatangan diri dulu-dulu-dulu...hahaha.So,aku terpakse delete all my older post untuk mengelak aku sendirik termuntah bace post sendiri..uweeekkkk.tambah pulak ade bende2 yg xbole publish due to penghijrahan n so on..kang xpasal2 menambah dosa2 mak yg sedia ade ni..Ya ampun ..ya ampun..

Actually, xtaw nak merepek ape kt blog ni..mmg xpandai nak taip panjang2.. nak buat ayat sedap2..ayat bunga2 bagai..memang tak lahh..aku buat blog ni just untuk luahkan ape yang aku rase yang terkadang xbole diluah dgn kata2..ceh!haha..aku mmg xbyk sgt update about my personal life especially about my work and family..sbbnye aku rase bende tu very personal for me to share with others..ia juga untuk mengelakkan stalker2 diluar sane drp menjaja gosip2 murahan..retis sgtt statement mak ni kan..haha

ok la..rasenye tu jek la intro yang xbape nk intro sgt lah..nk sambung keje dulu woii..

adioss~